Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

Arganolie als stijlingsproduct voor je haar gebruiken

Er zijn zoveel haarproducten te vinden, dat je soms niet weet welk product waarvoor te gebruiken. 100% pure arganolie kun je gebruiken als finishing product, maar ook als hitte beschermer als je je haar stijlt of föhnt. Daarbij zijn er nog een paar andere specifieke manieren dat je arganolie kunt gebruiken als stijlingsproduct voor je haar. Hieronder zetten we het op een rijtje.

1. Arganolie tijdens het föhnen

Voordat je hitte gebruikt op je haar, bijvoorbeeld met een föhn of stijltang, is het belangrijk om je haar te beschermen. Breng wat arganolie in de punten van je haar en knijp naar boven. Dit product helpt niet alleen je haar te beschermen tegen de hitte, het zorgt er ook voor dat na het föhnen/stijlen je haar er meteen al wat afgemaakt uitziet

2. Arganolie als anti-pluis

Als je haar bijna droog is, kun je nogmaals wat arganolie in je haar inbrengen. Doe dit met kleine beetjes, en bekijk dan of het nog wat nodig heeft. Op die manier voorkom je dat je te veel aanbrengt en je haar eventueel te zwaar wordt. De arganolie zorgt ervoor dat al die kleine pluishaartjes netjes in bedwang blijven.

3. Droog haar tot leven brengen

Alle stijlingsproducten in de wereld gaan je niet helpen als je haar diepe verzorging van binnenuit nodig heeft. De vitamine E en Omega’s in Arganolie zorgen ervoor dat je haar direct na het aanbrengen van de olie een boost krijgt. Je droge haar zal er na het aanbrengen dus ook direct een stuk beter uit zien.

4. Gebruik tijdens de dag als oppepper

Vaak hebben we een haar stijlingsproduct niet alleen ’s ochtends nodig voor we de deur uitgaan. We kunnen tijdens de dag ook nog wel een touch-up gebruiken! Onze 100% biologische arganolie zit in een klein flesje dat je gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Gebruik een paar druppeltjes als je haar het nodig heeft. Bovendien ruikt arganolie van nature erg lekker, dus dat is ook een fijne bijkomstigheid.

5. Tweede dag haar

Je hebt vast weleens van die tussenin dagen waarin je geen tijd hebt om je haren te wassen, maar natuurlijk wel wil dat het er fris en glanzend uitziet! Arganolie kun je ook gewoon op droog haar gebruiken, dus pep je tweede dag haar op met wat olie. Tijdens het inbrengen kun je er extra volume in knijpen voor een mooie, afgemaakte look. Ons haar heeft net zoals onze huid dagelijkse verzorging nodig. Het is daarom slim om een product te kiezen met natuurlijke kwaliteiten dat het haar ook echt voedt. Arganolie zit vol met vitamine E, Omega’s en antioxidanten, wat het niet alleen een fantastisch stijlingsproduct maakt, het verzorgt en verbetert je haar ook van binnenuit. En dat is toch wel het allerbelangrijkste.

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50