Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

De kwaliteiten van arganolie

ooie is dat arganolie van nature een hoge concentratie Vitamine E bevat. Dat helpt dan ook om je haar van binnenuit te beschermen. Als je arganolie consequent gebruikt wordt je haar niet alleen sterker, het bevordert ook je haargroei.

We stellen ons haar elke dag bloot aan verschillende temperaturen, bijvoorbeeld koud winterweer en de stijltang. Ook heeft luchtvervuiling invloed op de gezondheid van je haar. Je haar kan daarom altijd wel wat extra bescherming gebruiken! De vitamine E in arganolie helpt dan ook voor je haar om zich te herstellen.

Omega’s

Het woord ‘Omega’ komt je misschien wel bekend voor. Omega’s zitten namelijk in veel voedingssupplementen en ook zit het van nature in arganolie. De Omega 3 en 9 vetzuren in arganolie helpen om je haar diep te verzorgen. Ook geeft het je haar rijke voeding.

Als je last hebt van gespleten haarpuntjes dan kunnen de omega’s uit arganolie je haar ontzettend helpen. Arganolie wordt niet voor niks het ‘vloeibare goud’ genoemd. Dit goedje zit werkelijk vol met alle vitamines en mineralen die haar en huid mooi maken.

Wat ook extra speciaal is arganolie, is dat het je haar er nooit olieachtig uit laat zien. Dat komt namelijk door de onverzadigde vetten. Haarolies van mindere kwaliteit kunnen je haar er nog weleens vettig uit laten zien. Dat is dus beslist niet wat je krijgt met onze 100% pure arganolie.

Antioxidanten

Antioxidanten helpen tegen huidveroudering. Daarom kom je dit stofje ook tegen in veel gezichtcrèmes. Arganolie bevat van zichzelf veel antioxidanten, en daarom is de 100% pure cosmetische arganolie buitengewoon geschikt voor huid en haar.

Het effect van antioxidanten op je haar is soortgelijk als vitamine E. De antioxidanten zorgen namelijk voor extra bescherming van je haar. Dat maakt je haar beter bestand tegen temperatuurwisselingen en vervuiling de lucht. Ook help het je haar veerkrachtig te maken zodat het niet snel beschadigd wordt na het föhnen of stijlen van je haar. De antioxidanten in arganolie spelen dus ook een grote rol om je haar gezond te maken.

Het Volledige Plaatje

Wat arganolie zo’n power product maakt is niet 1 kwaliteit, maar juist alle kwaliteiten samen. De combinatie van de antioxidanten, omega’s en vitamine E zorgt namelijk voor geweldige resulaten. Door de hoge concentratie van deze vitamines en minderalen in 100% pure arganolie krijg je dan ook prachtig gezond en glanzend haar.

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50