Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

De veelzijdigheid van Arganolie

Het allermooiste aan een natuurlijk product zoals 100% biologische arganolie is dat je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. En dat is dus precies het grote voordeel van deze olie. Lees hieronder waarvoor je arganolie precies kan gebruiken.

Arganolie als intense moisturizer

Voordat je gaat slapen, neem een paar druppeltjes arganolie in je hand en wrijf het in over je schone huid. Laat de arganolie het eerste product zijn dat je op je gezicht aanbrengt zodat het extra effectief is. Van nature is arganolie niet zwaar of te olieachtig op je huid, dus je kan rustig wat extra insmeren. Nadat de olie is ingetrokken kun je naar wens nog je eigen crème moisturizer opdoen, maar soms is alleen de arganolie ook meer dan genoeg.

Striae en littekens verzorgen

Sommige plekken op onze huid hebben wat extra zorg nodig. Een natuurlijk product zoals arganolie is daarvoor de beste keus. Help je huid zich sneller te herstellen en er mooi verzorgd uit te zien. Het aanbrengen van arganolie zowel ’s ochtends als ’s avonds helpt om de elasticiteit in je huid te verbeteren. Arganolie bevat vitamine E en vitamine A, welke je van nature helpen om de huid te hydrateren.

Ruwe plekjes verzorgen

Soms heb je wel eens extra droge ellenbogen of bultjes van het scheren. Om je huid te kalmeren wrijf je wat arganolie in op de getroffen plekken. Overigens kunnen zowel mannen als vrouwen arganolie na het scheren gebruiken. Of dat nou voor vrouwen de benen is of voor mannen een geïrriteerde huid na het scheren van hun baard.

Arganolie als after sun

Dat verbande gevoel van je gezicht of lichaam is erg onprettig. Vooral als je ’s avonds gaat slapen kan het dan voelen alsof je gezicht in brand staat. Arganolie helpt het brandende gevoel natuurlijk te verlichten en ook zorgt het ervoor dat het intense rood van de verbranding sneller afneemt.

Verzorg droge lippen

Tijdens de wintermaanden worden je lippen soms ontzettend droog. Ook al breng je elke 5 minuten lippenbalsem aan, het gevoel wordt er niet veel beter op. Dat komt omdat de meeste lippenbalsems werken als een tijdelijke verzachter.

Arganolie, door haar rijke vitamine E en omega’s helpt daarentegen echt om je lippen te helpen herstellen. Breng wat olie in je hand en dep dan voorzichtig in op je lippen. Herhaal dit een paar keer per dag voor het beste resultaat.

Handen hydrateren

Droge handen zijn ook weer zo’n winter dingetje, net als droge lippen. Soms zijn je handen tijdens de koude maanden gewoon onmogelijk droog. Naast je gebruikelijke handcrème kun je aan het begin van de dag wat arganolie aanbrengen op de droogste plekken op je hand, en ook tussen je vingers. De olie trekt erg snel in, dus je hebt verder geen last van olieachtige handen.

Als je in een periode zit waar je huid en handen wat extra verzorging kunnen gebruiken, dan doe je er dus goed aan om de veelzijdigheid van arganolie te ervaren. Onze 100% biologische arganolie is een volledig natuurlijk product met rijke vitamines en mineralen. De krachtige eigenschappen van de olie helpen om je huid zich te herstellen, en niet alleen even tijdelijk te verzachten.

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50