Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

Een massage met arganolie

In ons land zijn er veel mensen die met regelmaat een massage ondergaan. Dit wordt voornamelijk gedaan bij een speciale praktijk, echter kun je natuurlijk ook thuis een massage krijgen van je partner. Wil je alles uit jouw massage kunnen halen dan is het mogelijk om te kiezen voor arganolie.

Door de vele voordelen is dit dé olie die je zou moeten gebruiken. Aangezien nog lang niet iedereen weet wat de voordelen zijn van arganolie voor bij het masseren hebben we hieronder het nodige voor je op een rijtje gezet. Dankzij de onderstaande informatie kom je er gelijk achter waarom het gebruiken van arganolie voor een massage zo handig is.

Vind je het heerlijk om te ontspannen met een massage dan is arganolie de ideale soort olie om hiervoor te gebruiken. Deze olie is namelijk in staat om de stevigheid van de huid aan te pakken en om tegelijkertijd de spieren te laten ontspannen. Dit wordt voornamelijk gedaan door de huid van meer vocht te voorzien. Door het verhoogde waterniveau in de huid zal je minder last hebben van een slappe huid. Door de onverzadigde vetzuren zal de arganolie je ook nog eens pijnlijke spieren kunnen verzachten. Mocht je bijvoorbeeld een zware training achter de rug hebben dan zal dit zeker van pas komen. De stoffen uit de olie zijn in staat om optimaal door te dringen tot de spieren.

Uit onderzoek blijkt dan ook dat sporters veel baat kunnen hebben bij hebben. Zij geven aan minder last te hebben van blessures nadat zij een massage met arganolie hebben ontvangen. Tevens zal de arganolie zorgen voor een kleiner risico op uitdroging van de huid. Bij normale massageolie is dit risico veel groter, niet waar je op zit te wachten natuurlijk. De vele gezondheidsvoordelen maken arganolie dé soort olie om te kiezen voor bij het masseren.

Hoe moet je masseren met arganolie?

Tijd om te kijken naar de manier waarop je arganolie zou moeten gebruiken voor jouw massage. Een massage met arganolie is meer dan alleen ontspannend. Tijdens de massage wordt de huid op de meest optimale manier beschermd. Het resultaat hiervan is dat de huid na de massage zeer zacht aanvoelt. Als je de huid regelmatig met arganolie masseert, wordt de huid steviger en zal de elasticiteit van de huid verbeteren. De huid neemt arganolie het beste op als de huid warm is. Daarom is pure arganolie het meest effectief na een warm bad of een warme douche. Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan de sauna of een Turks stoombad. Voor een extra zachte huid kun je de huid voorafgaand aan de massage scrubben met een scrubhandschoen met arganolie. Neem na de massage een warme douche en dep de huid droog. Je zal je na een massage met arganolie weer helemaal herboren kunnen voelen!

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50