Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

Gebruik arganolie om deze 3 huidproblemen te verbeteren

Voor mensen met een gevoelige huid of huidproblemen zoals acne of eczeem is het niet altijd makkelijk om geschikte gezichtsverzorging te vinden. Laat staan een product dat ook echt helpt om bepaalde huidproblemen te verbeteren. Arganolie is een 100% natuurlijk product dat verbluffende helende eigenschappen heeft. Hieronder kijken we naar hoe het gebruiken van arganolie kan helpen om huidproblemen te verbeteren.

Kwaliteiten van arganolie

Wat zit er nou precies in arganolie wat het zo’n krachtig product maakt voor je huid? De argan noten waarvan pure arganolie gemaakt is zitten boordevol met stoffen zoals Vitamine E, Omega’s, essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze vitamines en mineralen vormen krachtige combinatie welk de balans in je huid weer terug kunnen brengen.

Arganolie voor acne gebruiken

Een probleem waar veel mensen mee zitten is terugkerende acne. Iedereen die er last van heeft gehad weet hoe moeilijk het kan zijn om je huid weer in balans te krijgen. Van nature heeft arganolie talg regulerende effecten, wat een grote invloed kan hebben op acne. Omdat arganolie een 100% natuurlijk product is hoef je je dus ook geen zorgen te maken over chemische stoffen met nare bijwerkingen. Gebruik arganolie tweemaal daags in plaats van je huidige gezichtsverzorging en kijk wat het voor jouw onrustige huid kan doen.

Eczeem behandelen

Arganolie bevat van nature veel ontstekingsremmende stoffen, namelijk polyfenolen. Deze stof werkt niet alleen ontstekingsremmend, maar is ook antiallergeen. Arganolie is echter ontzettend zacht voor je huid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het je huid irriteert.

Ook bevat arganolie een hoge dosis vitamine E, wat zorgt dat je huid een gezond vochtgehalte heeft. Een optimale huidgezondheid helpt je huid om de ontstekingssymptomen van eczeem aan te pakken. De herstellende en verzorgende eigenschappen zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Om arganolie op eczeem te gebruiken kun je 2 per dag de olie aanbrengen op de jeukende plekken, maar ook op de rest van je gezicht. Blijf arganolie consequent gebruiken voor de beste resultaten.

Verbeter huidontstekingen

Er zijn veel verschillende soorten huidontstekingen, maar ze zijn allemaal vervelend. Je hebt bijvoorbeeld psoarisis, rosacea, en allerlei vormen van acne. Arganolie werd traditioneel in Marokko gebruikt om huidontstekingen te behandelen. Maar wat zit er nou precies in arganolie wat helpt met het genezen van huidontstekingen?

Arganolie bevat antibacteriële stoffen zoals polyfenolen en squaleen. Deze helpen om de ontsteking in je huid te verbeteren. Ook heeft arganolie stoffen die helpen bij schimmelaandoeningen op de huid. De olie is daarom geschikt om zowel huidontstekingen als schimmels te verbeteren. Gebruik 2 kleine pompjes olie en wrijf warm in je handen. Vervolgens kan je de olie aanbrengen op je huid.

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50