Arganisch.nl - Arganolie kopen uit Marokko

Scheren met arganolie

Wil je zorgen voor een gladde scheerbeurt dan zal je de nodige spullen in huis moeten halen. De meeste mensen kiezen ervoor om zich te scheren met scheerschuim. Dit is natuurlijk niet zo raar, het is namelijk de meest voor de hand liggende optie om voor te kiezen.

Echter is er een alternatief wat veel beter is, dit is arganolie. Het gebruik van arganolie zal ontzettend veel voordelen met zich meebrengen voor bij het scheren. Omdat het wel zo handig is dat je op de hoogte bent van deze voordelen hebben we in dit artikel het nodige voor je op een rijtje gezet. Door dit artikel goed door te lezen krijg je een volledig beeld bij het scheren met arganolie.

Arganolie gebruiken voor het scheren

Het is voor zowel mannen als vrouwen goed om je te scheren met arganolie. Dit komt door het feit dat de arganolie je in staat stelt om soepel over de huid te glijden. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last zal hebben van kleine scheerwondjes. Dit maakt het mogelijk om veel sneller klaar te zijn met het scheren. Ook krassen zullen minder snel voorkomen met arganolie. Deze krassen zullen door de vettige laag van de arganolie minder goed te zien zijn. Zoals je wellicht al weet is arganolie namelijk in staat om de vochtbalans in de huid te herstellen. Middels deze verbeterde vochtbalans wordt het scheren een fluitje van een cent.

Door middel van arganolie zal de haargroeirichting veel duidelijker te zien zijn. Hiermee voorkom je dat je fouten maakt bij het scheren. Het is bij het scheren namelijk super belangrijk dat je met de richting meegaat. Als je dit niet doet is de kans groot dat je last krijgt van wondjes en dat je jouw natuurlijke haargroei zal verpesten. Met arganolie heb je dit probleem gelukkig niet meer, dit maakt het een must have voor iedereen die scheren makkelijker wilt maken.

Tips voor scheren met arganolie

Wil je nu zelf scheren met arganolie dan is het wel zo handig om op de juiste manier aan de slag te gaan. De eerst tip is om altijd te scheren wanneer de huid warm is. Een koude huid is namelijk te  strak en zal niet meegeven tijdens het scheren. Dit leidt tot kleine snijwonde, niet waar je op zit te wachten. Gebruik warm water om de huid voller en gladder te maken. Dit maakt het haar huid. gemakkelijker te scheren. Het is mogelijk om arganolie te gebruiken voor het scheren, maar ook na het scheren.

Arganolie beschermt de huid door de natuurlijke olieproductie van de huid te verzachten, te genezen en te bevorderen. Verwarm direct na het scheren smeer de huid in met een paar druppels arganolie. Wrijf de arganolie in een cirkelvormige beweging op het geschoren gebied. Hiermee zal je er gelijk voor zorgen dat de huid een stuk gladder zal worden en dat de huid kan afblussen na het scheren.

100% Biologische olie

Ons Assortiment Arganolie & Voedingssuppplement
Arganolie kopen vanaf:

€ 16,50